Sony Xperia XZ Premium: Preț, specificații și disponibilitate

de: George Stanciu
31 05. 2017

Sony Xperia XZ Premium este noul vârf de gamă al companiei, iar lansarea smartphone-ului este la doar câteva zile distanță, astfel că putem trece în revistă informațiile despre telefon.

Sony Xperia XZ Premium a fost anunțat în cadrul evenimentului Mobile World Congress din 2017, iar așteptarea pentru smartphone aproape a luat sfârșit. Acesta urmează să se lanseze în zilele următoare oficial, cu toate că există deja posibilitatea de precomandă. Dincolo de faptul că uneori avem de-a face cu nume de telefoane pe care le încurcăm când vine vorba de Sony, XZ Premium s-ar putea să ne rămână întipărit în minte, datorită specificațiilor sale.

Specificații Sony Xperia XZ Premium

Specificațiile lui Sony Xperia XZ Premium îl fac să fie un telefon de top, din mai toate punctele de vedere. Cu toate că nu a fost primul smartphone care să beneficieze de Snapdragon 835, procesorul se află la baza telefonului, iar alături de acesta trebuie să menționăm și 4GB de memorie RAM.

Telefonul mobil vine cu un ecran generos, de 5,46 inci, ideal pentru rezoluția de 3840 x 2160 pixeli. Într-adevăr, avem de-a face cu un display de rezoluție 4K, numai bun pentru filmările pe care le faci cu camera foto/video. Aceasta are un senzor de 19 megapixeli și f/2.0, iar cel mai impresionant aspect este că poate filma HD la 960 de cadre pe secundă.

Ai la dispoziție 64GB de spațiu de stocare pentru a păstra toate imaginile și videoclipurile surprinse cu telefonul, dar poți folosi și un card microSD.

Preț și disponibilitate Sony Xperia XZ Premium

Sony Xperia XZ Premium a fost anunțat încă de acum trei luni, însă mai are puțin până să fie gata de lansare. Data oficială pentru lansarea telefonului este 2 iunie 2017. Cu toate acestea, dacă sunteți nerăbdători, puteți deja să plasați o precomandă. Telefonul este deja disponibil la eMAG în formula de precomandă, prețul fiind de 3399 de lei, iar toate informațiile despre acesta le găsiți AICI.